Commando ja clonet!

Green Baret!
Tänään ajattelin jotain valittaa ja kehua otsikon mukaisesti Commandosta ja sen kopioista, joita muutama kyllä löytyy ihan lähimuistia lapioimalla.
Commandohan on klassinen ammuntapeli, jossa ammutaan ja ruutu skrollailee edetessä ja vihollisia rynnii kimppuun enemmän tai vähemmän koko ajan...
Peli oli lisäksi äärimmäisen helppo ja sen läpäisi todella helposti. Kyllä!! Läpäisen sen edelleen tuosta vaan😁  Kokeilin eilen!!
Rambo 2 oli saman genren tunnetuimpia pelejä! Yhtä helppo ja ammutaan urakalla. Tosin siinä lennetään elokuvan mukaisesti pätkä helikopterillakin, mutta muuten ammutaan lisää ja enemmän!
Who dares wins 1 + Who dares wins 2 kuuluvat samaan sarjaan, mutta ainakin itselleni niiden läpäisemään tuotti jo aikamoista ongelmaa...pelit vaikuttivat myös ohjattavuudeltaan olevan perinteisiä kopioita eli huonompia ja hitaampia.
Rambo 3 taas oli enemmän seikkailupelin ja ammuntapelin risteytys...vähän gremlinin Avengerin tyyliin.
Commando Libya ei nimestään huolimatta ollut samaa tyyliä. Peli herätti aikoinaan inhotusta ja oli nuorena jätkänä häijyä kamaa, koska siinä teloitettiin ihmisiä...!! Mietin aina, josko ei olisi pakko ampua niitä onnettomia, mutta eihän peli edennyt jos jätti näin tekemättä. Tosin pelin pelaaminen jäi aika vähiin niiden alun ihmettelyn jälkeen. Olihan se hullun raaka ja brutaali, mutta kukapa arvasi mitä seuraisi nykyaikana perässä gta:n ja Hatredin tyyliin...!

Jarkko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fortnitestä!

Erotilastot

Paluu ja peliin!