Energia

Päivää taas!
Aiheena voisi olla tänään energioiden kohtaaminen/kohtaamattomuus parisuhteessa.
Itse olen kaksijakoinen mutten lääkärin mukaan mitenkään sairas. Tarkoitan energiatasojen suhteen. Toisina päivinä on energiaa aivan helvetisti ja parin päivän päästä aivan helvetin vähän.
Aiheuttaa ongelmansa parisuhteessa, kun toinen puolisko on energiatasojen suhteen hyvinkin tasapainossa. Muutamien vuosien perusteella on tottakai vaikea sanoa,kuinka kauan menee, jos koskaan,kun tasapainoa löytyy. Ehkä pitkään saman Kodin jakaneet osaavat kertoa?😑
Työelämäni ollessa nykyään luokkaa pätkä, energia repeytyy vieläkin paremmin/pahemmin. Yritä nyt sitten odottaa jotain palaveria päättymään, kun virtaa riittää jo lähteä urakoimaan. Tai vastaavasti meneppäs ja urakoi, kun olet suurinpiirtein päässyt aamupalavaiheesta yli...siinä puolenpäivän aikaan!
Pitäiskö ottaa vähän jotain piristystä, kuten batteryä ynnä muuta energiakriisiin, Energiajuomathan ovatkin vähän väliä esillä vaarojensa vuoksi. Voisi olla ideaa, jos vaikka jäisi koukkuun kuten eräs ystävä. Hän sanoi kipanneensa niitä alas kurkusta liki litran päivätahdilla muinoin?! Oli maha alkanut jo kommentoida sekä päässä olla vaikka mitä stressioiretta ynnä masennusta. Taidan jättää väliin... ahdistusherkkänä sieluna ei varmaankaan kannata liiemmin testailla.
Nyt suunnittelemaan huomisen ruokaa...kalapasta punasipulilla voisi olla syötävä🤔

Ilmarinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fortnitestä!

Erotilastot

Paluu ja peliin!