Mielipide ja Ero!

Monty On The Run!
Minulle laitettiin oikein viestiä taannoin, puolitutun toimesta, jossa hän ihmetteli, että olenko joku kuusnepa fanittaja😍
Hmmmm, paha sellaista tunnustaa, mutta välillä pelaan hyvinkin mielelläni vanhoilla koneilla...miksi en pelaa switchillä tai jollain Xbox x:llä? Niin kukapa tietää vaikka pelaankin! Mutta en jaksa/halua niistä kirjoittaa mitään....eiköhän muut ole paremmin niistä kertoilemassa, lehdissä tahi vaikka tubessakin.
En tosiaan pidä esim. kuusenelosen pelejä parhaina tai laadukkaimpina ikinä. 
Suurin osa niistä on täyttä roskaa ja ripuliakin.
Mutta aika usein mieluummin pelaan esim. Monty on The runia kuin vaikkapa uutta Battlefieldiä, joka ei kerro mitään pelien paremmuudesta vaan MIELIPIDE-EROISTA!
En todellakaan pelaa mieluummin (edes) Monty on The runia,kuin vaikka uutta Zeldaa, joka on aivan järkyttävän hieno peli.
Mutta jos on elänyt nuoruutensa kaiken maailman Microprosen sekä Gremlinin pelillisten teosten keskellä, niin jotain vikaa on, jos ei elä välillä nostalgiaa ja ihan innoissaan vieläpä!
Joku voisi sanoa, että vikaa juuri löytyy, jos noin ajattelee, mutta sehän mielipiteissä onkin hienoa....
Taidankin kirjoittaa jossain vaiheessa sitten MIELESTÄNI Parhaista kuusnepan peleistäni jutun. Varsinkin kun aikapaljon moitteita paskapeleille olen jakanut...
Ja sitten kehutaan häpeilemättä😎

Jarkko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fortnitestä!

Erotilastot

Paluu ja peliin!