Tappelua ja tappelupelejä!

Circus Games!
Tosielämän tappeluista en mitään järkevää keksi mutta mietin tuossa noita klassisia/vähemmän klassisia tappelupelejä ja niitä(kin!) kuusnepalle riittää.
Exploding fist, Yie ar kungfu 1 + 2, International Karate jne. Periaate siis sama suurinpiirtein. Yhdessä ruudussa tapellaan mies miestä vastaan tai ruutu skrollaa ja vastustajia mätkitään pienillä vivahteilla höystettynä.
International Karate + olikin lisännyt jo kolmannen ukon otteluihin ja se oli järjettömän hullua nuorena ukkona😍 Härkääkin vastaan päästiin tappelemaan, tai siis härkä piti tyrmätä yhdellä iskulla tai joutuisi jyrätyksi!
Barbarian ykkönen oli myös yhden-ruudun tappelupelejä, mutta miekkahippasillehan siinä piti ruveta, joten eihän se karatepelien kriteerejä täytä. Tosin verta siinä riitti ja irtopäitä potkittiin joten sekin oli järjettömän hullua silloin nuorena Ukkona!!!
Uchimata oli myös samaa kaliberia, mutta siinä piti judoilla ja kuulemma siihen oli mallinnettu ihan oikeita judoliikkeiltä tusinakaupalla...itse osasin vain kampin ja turpaiskun😣 Jälkimmäinen diskasi heti oman ottelijan!
Itse asiassa piti kirjoittaa tällä kertaa Last Ninja-sarjasta. Kolmesta aikamoisen arvostetusta pelistä...itse en niistä ikinä tykännyt, vaikka pari omistin alkuperäisenäkin. Olin silloin peliarvostelujen uhri. Aikoinaan zzap oli hyvinkin luettu lehti ja c-lehti myös. Aina tuli tyhmyys päissä ostettua joku peli pelkkien arvostelujen ja erityisesti GRAFIIKAN takia. Jos oli hienot graffat, niin peli oli jo puoliksi tilattu postimyynnistä tai siis komentokeskuksesta...sieltähän niitä pelejä haettiin monesti.
Eräs kaveri osti mm.President IS Missing-pelin hienojen kuvien takia. Sitten ei tajuttu siitä taas oikeastaan mitään...audiokasetti oli englantia ja paransi pelin tajuamista tasan nollaprosenttia! Hieno pelihän se oli aikanaan ja tarinakin yritti parhaansa...
Ensi kerralla yritän kirjoittaa kalastuksesta...tai peleistä tai jostain muusta, vaikka Kuusta! Jopas oli sopivan tönkkö riimittely, mutta sallittakoon se näin
lauantai-iltana😎

Jarkko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Law is the West ja kehuja lisää!

Paluu ja peliin!

Mustalahti