Kiusaaminen 2/3

Hei!
Kiusaamisesta siis nyt,työpaikka-sellaisesta,tänään..
Aika monia kuulemma ärsyttää tuollainen työpaikoilla möliseminen, tyyliin "olen pomo ja muut on kuraa".
Tottahan on, että jonkun pitää johtaa ja komentaa, jolloin työt sujuvat ( Toivon mukaan siis!) paremmin jne.
Mielenkiintoista tilastotietoa ulkomailta:  yleisesti ottaen tutkittiin ,että koulukiusaajista tullee isona työpaikkakiusaajia!! Ei varmasti kaikista, mutta isosta osasta...prosentuaalisesti isosta osasta koulukiusaajista tullee myös juoppoja ja sosiaalisia häiriköitä sanoo tutkimustulos😩
Maailmassa sen verran tutkimuksia tehdään vähän kaikkeen liittyen, että mitenkä tuohon luottaa voip?
Eikös vasta taannoin silakka ollut haitaksi ja sitä ennen hyödyksi?😫
Miten pitänee paikkansa suomessa nuo kiusaamistilastot...?
Koulukiusaaminen ainakin on karmealla tasolla sivistysvaltioksi, jos kuulopuheisiin on uskominen. Ja siihen kun ei edes puututa kuin päätä silittämällä ja silittämällä vähän päätä...no sillä se paranee😡
Kyllähän työpaikoilla "alemmatkin" osaavat riidellä, tehdä perättömiä kanteluita pomoistaan jne. Haukutaan työkaverille/puhutaan selän takana ikävästi😥 Naisia kohdellaan alentavasti jne.
Itse huomasin muinoin myös kaverin kanssa työpaikalla selvää kiusaamista, mutta kun siitä erehdyttiin kahvihuoneessa puhumaan, niin pissipiss oli housussa aika monella. Pomo oli kuulemma vain leikkinyt ja kähminyt paria naista... ihan vaan leikillään!!!
Onneksi nuorena ei sinne työhön tarvinnut jumittaa pitkäksi aikaa.
Toinen pomo petti työpaikalla vaimoaan ja sitä rataa...silloin jopa nauratti, mutta jotenkin ei enää!! Olokaapas siivolla töissä ja elämässä yleensäkin, voisi olla hyvä neuvo ja suurin osa onkin kunnolla kyllä, mutta onhan se karmeaa, jos suomi on todettu kolmanneksi turvattomimmaksi maaksi Naisille elellä...radion mukaan siis! Vai oliko jopa hopeasijan saavuttanut kotimaamme?
Huh helevetti, raakaa touhua jos pitää paikkansa...

Ilmarinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fortnitestä!

Erotilastot

Paluu ja peliin!