Pelejä!

Ja sitten taas retropelejä!
Tosiaan löysin laatikon siivouksessa, jossa luki selvästi ja suoraan "paskapelit"😷
Muistini ei kertonut mitä siellä oli, mutta olihan siellä aika tavaraa...pelkästään 64:lle oli kymmenkunta peliä, joista olen jo kolmea saanut aikaiseksi kokeilla. Päätin pelata jokaista peliä vähintään puoli tuntia, ilman latausaikoja. Ja en tiedä kannattiko?!
Ensimmäinen potilas oli järjetön strategiapeli LEGIONS OF DEATH.
En ymmärtänyt pelistä muinoin mitään, nyt jotain sentään, mutta tuskaahan se oli. Kannattaa katsoa tubesta videota niin se riittänee. Ohjaus oli jotenkin "upean"epätarkka, ellei vika ollut vanhassa ilotikussain,joka todennäköisesti lopettaa kohta matkansa...
CYLU oli päivän kakkosidea, ja se oli jo vähän PAREMPAAN suuntaan. Firebirdin julkaisema peli, seikkailupeli virtuaalisessa maailmassa tai jotain. Eli hahmolla mennään kellertävissä ja vihertävissäkin maisemissa, vähän yläviisto kuvakulma hallitsee jne. Bensiini/Fuel vähenee ja kontrollit ovat aivan saatanan-saatanasta!!
Hahmo näytti joltain mutantilta ja avaruusolentohan se olikin, mutta kauheaa jälkeä taas. Puoli tuntia oli totaalisen kauheat 30 minuuttia😵
Kolmantena ja melkein parhaana kaikista iski UUNO TURHAPURO MUUTTAA MAALLE. Kotimainen teos ja laatutasoa äänineen sekä graffoineen. Ihmettelin pelin "hyllyttämistä"  mutta sitten muistin, että teos oli aivan saatanan-saatanan-saatanasta vaikeustasonsa takia!!! Muinoin pääsin toiseenkin kenttään vesihiihtämään, mutta nyt alkoi jumittaa jo alussa. Aivan kuin kentät muuttuisivat eri pelikerroilla eli kenttää ei voi opetella ulkoa? Vai olinko jotenkin sekaisin...?
Pääsin taas viimein toiseen kenttään pelissä mutta pakko tunnustaa, että se vaati useamman puolen tunnin pelisession. Jotenkin ymmärtäisin, jos olisin täysi tunari peleissä, mutta nyt piti kyllä PELATA, jotta toinen kenttä avautui...ja vain yhdessä pelissä pääsin sinne asti, ehkä 25 kokeilusta.
Etsikäähän commodoren omistajat omia varastojanne, mutta toivokaa vähän parempaa onnea kuin itselläni.

Jarkko

PS. Muita laatikon pelejä olivat mm. Roadrunner, Footballer of The Year, 007 view to a kill ja todellinen helmi V, joka perustuu alkuperäiseen tv-sarjaan rottia/ihmisiä syövistä avaruusliskoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Law is the West ja kehuja lisää!

Paluu ja peliin!

Mustalahti